+31 (0) 412 614429 klantenservice@homegrass.nl

  Sporten, spelen en ontmoeten

HomeGrass Group biedt totaaloplossingen op het gebied van kunstgras. Zo kan er een compleet andere beleving aan speel- en recreatieterreinen worden gegeven door de toepassing van kunstgras, welke beschikbaar is in veel soorten en kleuren. Hierdoor heeft niet alleen de speelgelegenheid een veel betere uitstraling, maar worden ook veel klanten aangetrokken. Goede voorbeelden hiervan zijn kunstgras midgetgolfbanen in plaats van betonnen banen en multifunctionele kunstgras speelveldjes in plaats van stenen trapveldjes. Geen vraag is teveel en er wordt altijd een passende oplossing op maat geboden.

Maar ook tuinen kunnen compleet gemaakt worden. Het complete grondwerk en installatie van het kunstgras kan gedaan worden. Op deze manier maakt HomeGrass Group van elke tuin of openbare gelegenheid een plaatje. Met de allernieuwste generatie kunstgras is een fris en groen gazon een zekerheid gedurende het hele jaar.

Tips en advies voor doeltreffende marketing en e-commerce maken deze totaaloplossingen compleet. HomeGrass Group gaat namelijk veel verder dan het leveren van kunstgras en biedt toegevoegde waarde aan klanten en opdrachtgevers door kwaliteit, klantgerichte service en persoonlijk contact. HomeGras Group heeft de expertise in huis en onderscheidt zich door het bieden van unieke verkoopondersteuning aan haar klanten.

Locatie

Gasstraat-Oost 36
5349 AV Oss
Nederland

Telefoon

+31 (0) 412 614429

Mail

klantenservice@homegrass.nl

N

HomeGrass Group BV is dé partner voor

  • Natuurlijk kunstgras voor tuinen, speel- en sport projecten.
  • Kunstgras met gecertificeerde valdemping.
  • Gekleurd kunstgras.
  • Totaaloplossingen, advies, installatie, onderhoud en reparatie.