+31 (0) 412 614429 klantenservice@homegrass.nl

  ONDERHOUD & ADVIES

Het kunstgras van HomeGrass Group is bruikbaar voor iedere denkbare toepassing. Voor het beste resultaat is het belangrijk de aanleg goed te doorlopen. Hiervoor is vakmanschap vereist. Naast het leveren van de beste en mooiste kwaliteiten kunstgras onderscheidt HomeGrass Group zich door een intensieve begeleiding rondom de aanleg van kunstgras projecten. Met behulp van de aanlegservice door vakbekwame professionals is er altijd een passende oplossing voor handen.

Advies en ondersteuning

Naast de begeleiding en ondersteuning die HomeGrass kan bieden met betrekking tot kunstgras projecten, adviseert HomeGrass Group vakkundig, betrouwbaar, onafhankelijk en geheel vrijblijvend over vraagstukken die betrekking hebben op kunstgras. Door de 15 jarige ervaring in het kunstgras is veel kennis, ervaring en wetensaardigheden opgedaan die graag met klanten wordt gedeeld. Kennisdeling en samenwerking is hetgeen waar HomeGrass Group voor staat. Een lange termijn visie die gericht is op kwaliteit en duurzaamheid.

Onderhoud, reparatie en renovatie

Of het nu gaat over een sportveld, een tuin of een speellocatie dat is voorzien van kunstgras met valdemping, alle soorten kunstgras vereisen onderhoud. Het onderhoud biedt vele voordelen, behalve de verzorgde uitstraling die uw kunstgrastoepassing zal blijven behouden. De voordelen voor kunstgras met valdemping hebben op de eerste plaats natuurlijk betrekking op de valdemping. Een optimale valdemping zal zorgen voor een verlening van de levensduur, een verhoging van het gebruikersgenot en een voorkoming van gladde en/of glibberige ondergrond. Voor sportvelden en tuinen zijn de voordelen van een goed onderhoud uiteraard het behoud van de kwaliteit. Behalve dat dit de levensduur van de kunstgrasmat verlengt, zullen de specifieke sport –en speltechnische eigenschappen van het kunstgras behouden worden. Een goed onderhoud zorgt voor een goede presentatie van de tuin of speelveld en zorgt ervoor dat het kunstgras kan blijven voldoen aan de eisen van de garantie.

Onderhoudsteam

Als er optimaal genoten dient te worden van de kunstgras toepassing dient men te zorgen voor een goed onderhoud. Het verwijderen van vuil, het vegen van het blad en het opborstelen van het kunstgras zijn onder andere werkzaamheden die vallen onder deze taak. Ook het reinigen van het kunstgras en het uitvoeren van reparaties behoren tot onze specialiteiten. Bij HomeGrass Group wordt er altijd een oplossing geboden. Wilt u er zeker van zijn dat het onderhoud nauwkeurig wordt uitgevoerd? Dan kunt u de werkzaamheden ook laten uitvoeren door HomeGrass Group. Door middel van een gespecialiseerd onderhoudsteam dat wij kunnen inzetten ten behoeve alle soorten kunstgras projecten, kunnen wij ervoor zorgen dat er optimaal en zo lang mogelijk genoten kan worden van het kunstgras.

Mogelijkheden en oplossingen

HomeGrass Group kan zowel specifiek als periodiek onderhoud bieden in alle soorten toepassingen van het kunstgras. Wij zorgen ervoor dat u aan de eisen van uw kunstgrasmat kunt blijven voldoen en dat u altijd kunt genieten van een optimaal verzorgde tuin of speelveld. Heeft u interesse in onze diensten om de uitstraling en kwaliteit van uw kunstgras te waarborgen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en lees onze onderhoudsinformatie.

Locatie

Gasstraat-Oost 36
5349 AV Oss
Nederland

Telefoon

+31 (0) 412 614429

Mail

klantenservice@homegrass.nl

N

HomeGrass Group BV is dé partner voor

  • Natuurlijk kunstgras voor tuinen, speel- en sport projecten.
  • Kunstgras met gecertificeerde valdemping.
  • Gekleurd kunstgras.
  • Totaaloplossingen, advies, installatie, onderhoud en reparatie.